ODIN Specialmaskiner A/S - Think Different
ODIN Specialmaskiner A/S - Think Different

Profil

 

Målsætning

ODIN arbejder med konstruktion og fremstilling af specialmaskiner samt underleverandørarbejde. Vi udfører også diverse reparations og montageopgaver.

 

Faciliteter

ODIN råder over 3580 kvm produktionslokaler. Herunder ca. 50 kvm opvarmet malerkabine. Maskiner bliver monteret og testet i vores montageafdeling.

 

Konstruktionsafdelingen

ODIN har egen konstruktionsafdeling. I afdelingen bliver alle former for specialmaskiner udviklet efter kundeønsker. Konstruktioner indbefatter alle dele af opgaven, dvs. proces, mekanik, el-teknik samt software og brugerinterface. Afdelingen udformer ligeledes al nødvendig dokumentation og godkendelser. Konstruktionen foregår med tidssvarende software.

Produktionsafdelingen

Alle vores løsninger produceres i huset. Vi råder over et komplet produktionsapparat til fremstilling og montage af maskiner og komponenter. Vi råder ligeledes over servicepersonale, der vedligeholder anlæg, efter at de er leveret.

 

 

 

El-arbejde

For at sikre høj kvalitet i alle maskinbygningens faser råder ODIN over in-house ressourcer på el-arbejde. Vi udvikler og dimensionerer el-tavler til egne maskiner og vi programmerer diverse styringer, ligesom dokumentation bliver udarbejdet efter de foreskrevne direktiver.

Det betyder, at ODIN er i stand til at levere hele anlæg, hvor styringen af maskinen er en helt naturlig del af ODINs eget arbejde. Selv komplicerede anlæg med grafiske brugerinterfaces og dataopsamling er kendt teknologi i huset.

 

ODIN beskæftiger ca. 30 medarbejdere fordelt ligeligt mellem timelønnede og funktionærer